GRONDIG VOOR VOLWASSENEN

Ben jij een volwassen Gevoelige Denker en wil jij jouw drijfveren GRONDIG onderzoeken? Wil jij stevig staan en je grenzen kunnen bewaken? Ben jij op zoek naar meer inzicht in de manier waarop jij contact maakt met anderen, zodat je je hierin kunt ontwikkelen? Ook dan ben je – hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden – meer dan welkom bij Kinderpraktijk GRONDIG.

Samen onderzoeken we – met werkwijzen uit NLP, Systemtisch werken en Transactionele Analyse – jouw drijfveren, zodat je oude keuzes kunt heroverwegen en nieuwe keuzes kunt maken.

Individueel en in groepen

Begeleiding is vaak individueel. Een aantal keer per jaar geeft Kinderpraktijk GRONDIG thema-workshops. Houd deze pagina en de agenda in de gaten zodat je het eerstvolgende thema niet mist.

Gratis kennismaking

Wil je weten of mijn begeleiding iets voor jou is? Neem dan contact met mij op voor een, gratis en vrijblijvend, kennismakingsgesprek.

“Mijn hele leven ondervond ik meer last dan lusten van mijn hoogbegaafdheid. Hoewel ik mij in heel korte tijd een ingewikkeld thema eigen kon maken, kreeg ik het niet voor elkaar de simpelste, administratieve dingen te regelen. Het was een chaos op mijn werk. Na een denkbeeldige opruimactie in mijn hoofd heb ik meer overzicht. Dat geeft ontzettend veel rust.” – man, 35 jaar

“Mijn studie viel mij tegen. Maar stoppen doe je niet zomaar. Toch? Na een paar sessies met Hadewych heb ik mij laten overschrijven naar een studie pedagogiek. Ik zit nu al in mijn derde jaar. De beste keuze die ik ooit had kunnen maken. – vrouw, 23 jaar

“Grenzen aangeven is nooit mijn sterkste kant geweest. In mijn schooltijd liep ik daar al regelmatig tegenaan, maar toen ik eenmaal aan het werk ging, begon het mij pas echt tegen te werken. Ik was altijd het haasje, de vervelendste klussen kwamen op mijn bord terecht. Dat is nu verleden tijd. Ik weet en wat ik wil, en ik kan het goed te berde brengen. Nu heb ik een baan waar mijn sterke kanten tot uiting komen. – vrouw, 45 jaar