GRONDIG VOOR KINDEREN EN PUBERS

Kinderpraktijk GRONDIG is er voor kinderen en pubers die overspoeld kunnen worden door intense gedachten en gevoelens. Met alle gevolgen van dien: moeilijk in slaap komen, angsten, onzekerheid, leermoeilijkheden, etc. Wat het meest aan deze Gevoelige Denkers opvalt is dat ze heel veel in hun hoofd hebben en tegelijkertijd slechts weinig uit hun vingers krijgen.
GRONDIG

Bij Kinderpraktijk GRONDIG leert je kind zichzelf GRONDIG neerzetten. Want, DENKEN doen we met ons denkend hoofd. VOELEN doen we met onze buik. En met onze handen en voeten DOEN we, met onze voeten stevig op de grond. Als je voeten gegrond zijn, je buik kan voelen en je hoofd vrij kan denken: dan sta je GRONDIG en val je niet om.

Individueel of in groepen

Dat is waar we ons mee bezighouden, individueel of in groepen. Want, naast individuele coaching zijn er diverse trainingen waar je kind – in een kleine, veilige groep – leert leren, sterk staan en sterk denken. En bij Filosoferen in de tipi en in de Clubs GRONDIG HB krijgt je kind de ruimte zichzelf – samen met andere Gevoelige Denkers – op cognitief gebied uit te dagen:

 

Wat past bij jouw kind?

Wil je weten welke vorm het beste bij jouw kind past? Lees dan verder op de verschillende pagina’s over de trainingen of neem vrijblijvend contact met mij op.

Als ik spreek over het kind of je kind, dan gebruik ik voor de leesbaarheid ‘hij’. Dat wil uiteraard niet zeggen dat meisjes niet welkom zijn in de praktijk.

“Iedereen dacht dat ik niets wilde, maar ik wist het gewoon even niet meer. In het begin vond ik het spannend bij Hadewych. Maar na een paar keer durfde ik weer te praten op school.” – jongen, 9 jaar

“In de brugklas ging het nog wel, maar in 2 Gymnasium haalde ik ineens de ene 2 na de andere. Ik snapte er niks van. Hadewych leerde mij hoe ik moet leren. Dat had ik op de basisschool nooit hoeven doen, daar ging het vanzelf.” – meisje 14 jaar

Ik was boos. Echt heel vaak boos. En ook heel erg boos. Nu niet meer. Als ik iets niet fijn vind, dan zeg ik dat. Bij de club heb ik vrienden gemaakt. Ik voel mij niet meer alleen – meisje 7 jaar