GRONDIG weerbaar HB

De training GRONDIG weerbaar HB bestaat uit het bekende Rots & Water programma, maar dan speciaal voor Gevoelige Denkers tussen 6 en 14 jaar. Zij ontdekken hun eigen krachten en leren hoe zij deze kunnen inzetten. Zodat zij zo sterk kunnen zijn als een rots waar nodig, en zo zacht als water, waar het kan. Kinderen die de training GRONDIG weerbaar HB volgden, zijn minder bang, minder boos en zowel mentaal als emotioneel weerbaar.

Praktische gegevens

De training GRONDIG weerbaar HB bestaat uit:

  • Individuele intake, voor ouder en kind
  • 6 à 8 groepsbijeenkomsten in een kleine groep van max. 6 personen
  • 1 ouderbijeenkomst

De training vindt plaats in de praktijk in ’s Gravenzande, en de kosten bedragen EUR 360,-, inclusief BTW en materialen.

 

Graag aanmelden of info aanvragen via:info@kinderpraktijkGRONDIG.nl. (zolang er problemen zijn met de contactformulieren). 

 

De basis

Het Rots & Water programma wordt beschouwd als een weerbaarheidsprogramma en uiterst effectief anti-pest-programma. Het onderscheidt zich van andere programma’s door het combineren van weerbaarheidstraining met de ontwikkeling van positieve sociale vaardigheden. Zowel cognitief als fysiek. Want, door zijn lijf beter te voelen (lichaamsbewustzijn), weet een kind beter wanneer hij boos gaat worden, of bang of onrustig (emotioneel bewustzijn) en weet hij steeds beter wat hij wel en niet wil (zelfbewustzijn en sociaal bewustzijn).