GRONDIG VOOR OUDERS EN OPVOEDERS

Kinderpraktijk GRONDIG is er met name voor de ouders en opvoeders van de Gevoelige Denker. Want, de ontwikkeling van een kind verloopt niet altijd even soepel en gemakkelijk. Soms is het fijn als er iemand met je meekijkt. Naar je kind en zijn maar ook jouw behoeften. En naar de communicatie tussen jullie beiden.

Wil jij onderzoeken waar jullie staan? Heb jij behoefte aan inzicht in de relatie tussen jou en jouw kind? Wil jij weten waarom jouw opvoedgewoonten niet werken? Durf jij eerlijk te kijken, en op zoek te gaan naar andere manieren van omgang met je kind? Dan ben je van harte welkom!

Luisteren is de sleutel

Het uitgangspunt van mijn begeleiding is luisteren:

  • naar jezelf
  • naar je kind
  • naar het kind in jou

De vraag die mij boeit: waar ontmoeten deze elkaar?  Daar ligt, daar ben ik van overtuigd, het antwoord op jouw vraag. Met werkwijzen uit NLP, Systemisch werken en Transactionele analyse help ik je daar inzicht in te krijgen.

Ouderbijeenkomsten 
Je kunt kiezen voor een individueel traject, of een traject samen met je kind en/of partner. Onderdeel van het traject vormen de ouderbijeenkomsten en/of workshops die Kinderpraktijk GRONDIG organiseert. 
Wat past bij jou?

Wil je weten welke begeleiding het beste bij jou en jouw vraag past, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

“Ik weet nu dat zij wel komt, als ik een stapje terug doe.” – moeder van meisje van 12 jaar

“Ik ben niet zijn moeder maar wel verantwoordelijk voor hem. Nu ik positie kan bepalen, is er meer harmonie in ons samengesteld gezien.” – stiefmoeder van 11-jarige jongen

“Ik kan nu vriendjes maken.” Toen ik hem dat hoorde zeggen, wist ik dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Bij de club kan hij helemaal zichzelf zijn – moeder van jongen van 7 jaar